A masszázs világa, Mozgás-masszázs terápia, Migrénes fájdalmak csillapítása , 

A magas vérnyomás manuálterápiás kezelése, Otthonmasszázs, Harmónia masszázs , 

Szépség és egészség

MENÜ

Mellmasszázs - mellnagyobbító műtét után
A masszázs időtartama kb. 30 perc ( egyéntől függ attól, hogy a testnek mire van szüksége).
A kezelés nem csak a tokzsugorodást igyekszik megelőzni, a meleg és a gyógynövények kifejtik jótékony, gyógyító hatásukat.
Leginkább a rendszerességgel végzett terápia javalt, ám az önmasszázs elvégzése naponta fontos ( ezt egy jó orvos megtanítja műtét után).

Miért van erre szükség?
Számtalan eset van, hogy nem csak egy hanem korrekcós műtét sorozatra van szükség. A mell átvizsgálása, ápolása, masszírozása alapesetben is nagyon fontos, ám beavatkozás után fokozottabban kell figyelnünk testünkre.

"A műtét során elérhető kiváló eredmények ellenére érdemes hangsúlyozni, hogy az implantátum egy testidegen anyag, és az ellen a szervezet lehetőségeihez képest védekezik. A védekezés során a beültetett idegen anyag körül egy burok (tok) alakul ki azért, hogy a szervezet szöveteitől mintegy elhatárolja. Ezzel függ össze a műtét leggyakoribb szövődménye a kb. 5 %-ban előforduló úgynevezett kapszuláris kontraktúra (tokzsugorodás) amely azt jelenti, hogy az implantátumot, körülvevő szövet azt zsugorítja, ezáltal annak asszimetriáját okozza. Ez a folyamat egy újabb műtétet tehet szükségessé, melynek során az implantátumot körülvevő burkot felnyitják, (ezáltal helyet biztosítva annak), azonban akár újabb implantátum beültetése is szükséges lehet. A tok zsugorodásának kockázata a mell tornáztatásával, masszírozásával csökkenthető."
/http://orvosilexikon.hu/module-Pages-display-pageid-59.html/

 

 

Aromaterápia:
Már az ókorban is használtak illóolajokat a test ápolásának céljára, illatosítására, megfestésére. Az illóolajos masszázs frissítő hatású, oldja az izomgörcsöket, lazítja-pihenteti a fáradt testet, hatással van érzékeinkre, érzelmi világunkra.Elemei az inhalálás, aromaterápiás fürdő és illóolajos masszázs.Ez a módszer enyhíti a stressz okozta tüneteket, a migrént, szorongást ...

 

Herbalmasszázs/gyógynövényes masszázs:
Gyógynövényeket, fűszereket és egyéb természetes növényeket és/vagy terméseiket tartalmazó melegített zsákokkal történő masszázs. Hatékony izomfájdalmakra, idegnyugtató hatású, méregtelenít, kozmetikai hatással bír…Pihentető-relaxáló masszázs:
A gyengébb vagy közepes intenzitású simító mozdulatok nyugtató, lazító relaxációt eredményeznek. Kombinálhatóak a keleti masszázs fogásaival, gyógynövények alkalmazásával, illóolajokkal.

 

Cellulit- (narancsbőr) masszázs:

Számtalan cikket találhatunk amiben részletes- kimerítő választ kaphatunk a kérdésre, hogy mi is a cellulit/ narancsbőr, ezért itt én nem is ezt fejtegetem. Ami engem érint és amiért te is felkerested ezt az oldalt, az vagy a kezelési módszer vagy megelőzés, hiszen leghatékonyabbak preventív( megelőző) jelleggel lehetünk. 
Olvashatunk a cellult-masszázs technikájáról bárhol, nincs a masszázsfogásokban semmi különleges, inkább azoknak megfelelő alkalmazásuk a lényeg. A klasszikus cellulit-masszázs bizony fájdalmas, semmi jó érzés benne, hatékonysága többszöri alkalom után látható.
A narancsbőr nem csak idővel jelentkezik, hanem többek között oka lehet az életvitelünk ( nem megfelelő étrend, mozgás-, bőrápolás hiánya, hízás-fogyás...), szülés és egyéb hormonális hatások (hormontartalmú tabletta)... Sok esetben mar 16-18 éveseken is megjelennek.
Ha már kialakult és már nagyon látványos ,akkor sokkal nehezebb megszabadulni tőle, sőőőőőt nem is lehet teljesen, javítani lehet rajta.

Ma már a klasszikus módszerek mellett a herbálmasszázs ami a kozmetológia területén kezd elterjedni, rendszeres alkalmazása hatásos és mindemellett egy kellemes masszázsélményt is nyújt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Ajánló!
  2011-10-25 13:24:52

  Hangulatos vidéki ház eladó!

  A weboldalon 42 db kép a házról és a környezetéről.

  A ház alapterülete 130 m2, a zárt udvar pedig 1000 m2.

  http://videkihazelado.ewk.hu/

   

   

Asztali nézet