A masszázs világa, Mozgás-masszázs terápia, Migrénes fájdalmak csillapítása , 

A magas vérnyomás manuálterápiás kezelése, Otthonmasszázs, Harmónia masszázs , 

Szépség és egészség

MENÜ

 

Migrén-, hát-, derék-, csípő-, izom-,  ízületi-,  végtag-, ….- fájdalmak, végtagzsibbadás, izomgyengeség enyhítése kezelése.

Stresszoldó pihentető, bőr-, vérkeringést serkentő, és baleseteket és műtéteket követő gyógyászati kezelések.

A magas vérnyomás manuálterápiás kezelése.

Menstruáció fájdalmainak enyhítése.

 

Műtétet, balesetet, betegséget követő kezelések többnyire egymásra épülő kezelés sorozatból állnak, ezeknek az időtartamai egyéntől és állapottól függenek.

A kezelések kombináltak, kombinálhatóak. Amennyiben balesetet és/vagy műtétet követő rehabilitációra van szükség, kérem készítse elő az orvosi leleteit. Egyes esetekben orvosi jóváhagyás szükséges.  

Masszázs: a kezelések hatására jelentősek a fájdalomcsillapítás, rehabilitáció terén elért eredmények. Dolgozhatunk csupán az adott területen és a hozzátartozó szegmenteken vagy az egész testre is kiterjeszthetjük a kezelést. A panasz, a betegség figyelembe vételével folyik a kezelés az alábbiak közül a szükséges módon: 

 • Egész testre kiterjesztett gyógymasszázs
 • Talpmasszázs
 • Nyirokmasszázs
 • Mézes masszázs
 • Periostealis masszázs
 • Kötőszövetmasszázs
 • Szegment-masszázs

 Talpmasszázs: a megfelelő zónák masszírozásával nő a vele kölcsönhatásban lévő szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, ezzel kiváltja a szervezet regenerációs folyamatait. A talp masszírozásával nem csak a rehabilitációt segíthetjük elő, hanem az egészségmegőrzést is, tehát megelőző, frissítő hatással is van a szervezetre. A talp masszírozása lehet pihentető, felfrissítő ellazító érzés, lehet fájdalomcsillapító hatású és egyes gyógyászati esetekben helyileg a kezelés idejére nyomó szúró érzés is felléphet.

 

 

 

Masszázsok alapára:

5000 Ft./60 perc

7000 Ft./90 perc

9000 Ft./120 perc

Az alapár magába foglalja a hatóanyagmentes alapvető felhasznált masszázskrém és/vagy olajat. Hatóanyagot tartalmazó masszázsok és egyéb kezelések esetén az alap masszázsárhoz hozzáadódik a felhasznált termékek ára (pl. gyógynövény, bőrradír, pakolás, izomlazító-, fájdalomcsillapító krém…). Orvos által előírt illetve felírt gyógyászati termékeiket is használhatjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Ajánló!
  2011-10-25 13:24:52

  Hangulatos vidéki ház eladó!

  A weboldalon 42 db kép a házról és a környezetéről.

  A ház alapterülete 130 m2, a zárt udvar pedig 1000 m2.

  http://videkihazelado.ewk.hu/

   

   

Asztali nézet